DUX DUCIS Aimo Mag - Durable Back Cover compatible with MagSafe for Apple iPhone 14 black

Cena: 9,90 € s DPH

na sklade Kód: 000000011646890
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?


Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu

Puzdro Dux Ducis Aimo Mag, kompatibilné s MagSafe, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí oceňujú funkčnosť a štýl. Hrubý, flexibilný TPU rám a pevná PC zadná strana poskytujú účinnú ochranu proti pádom a nárazom. Zaujímavý, moderný dizajn puzdra, ako aj jednoduchý prístup ku všetkým tlačidlám a portom robia z tohto puzdra skutočnú lahôdku pre každého používateľa smartfónu.

Kompatibilita s MagSafe vám umožňuje nabíjať telefón bezdrôtovo bez vyberania puzdra. To výrazne uľahčuje každodenné používanie telefónu a tiež umožňuje použitie magnetického príslušenstva, ako je powerbanka alebo peňaženka. Svoj telefón tak môžete mať vždy plne nabitý bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Zabezpečenie vášho zariadenia je kľúčovou vlastnosťou každého puzdra. Hrubý, flexibilný TPU rám a pevná zadná časť PC ponúkajú účinnú ochranu proti pádom a nárazom. Zvýšené okraje okolo displeja a fotoaparátu ďalej chránia tieto citlivé časti telefónu pred poškriabaním a iným poškodením.

Jedinečnou vlastnosťou tohto puzdra je možnosť zavesiť telefón na zápästie, krk alebo rameno vďaka otvorom na šnúrku alebo popruh. Táto funkcia zaisťuje, že váš telefón bude vždy po ruke a pripravený na akciu, bez obáv o jeho bezpečnosť.

Moderný dizajn je ďalšou prednosťou puzdra Dux Ducis Aimo Mag. Jedinečný vzhľad robí telefón s týmto puzdrom pútavým a zdôrazňuje váš individuálny štýl. To všetko bez obetovania jednoduchého prístupu ku všetkým tlačidlám a portom. Vďaka presne vyrezaným otvorom využijete všetky funkcie telefónu bez vyberania puzdra.


špecifikácia:
Séria: Dux Ducis Aimo Mag
Materiál: TPU + PC
Kompatibilita s: MagSafe

Názov Hodnota

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.