FORCELL kabel Typ C do Typ C QC4.0 5A/20V PD 100W E-mark / 4K / Thunderbolt / 20Gbit/s C391 1m czarny

Cena: 10,99 € s DPH

na sklade Kód: 0000000116385
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?


Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu

Forcell je európska značka príslušenstva GSM, ktorá sa zameriava na štýl a pohodlie. Jej produkty sú ideálne pre ľudí, ktorí oceňujú kvalitný a nadčasový dizajn.

Kábel Forcell C391 je príslušenstvo navrhnuté pre prácu s rýchlonabíjačkami do 100 W, čo vám umožní rýchlo nabíjať moderné smartfóny, notebooky a ďalšie zariadenia. Kábel podporuje rozlíšenie až 4K pri obnovovacej frekvencii 60 Hz. Vstavaný čip e-mark zaisťuje, že kábel je v súlade s normami USB-IF, takže si môžete byť istí, že jeho používanie je bezpečné. Podporuje najnovšie technológie nabíjania ako Quick Charge 4.0 a SuperVooc, čo umožňuje nabíjanie zariadenia. Aplikované hliníkové tienenie zaisťuje bezpečnú prevádzku kábla, nerušenú vonkajšími faktormi.

Až 100 W

Kábel Forcell C391 je navrhnutý tak, aby poskytoval rýchle a bezpečné nabíjanie zariadení, ktoré vyžadujú výkon až 100 W. Je kompatibilný s väčšinou moderných smartfónov a notebookov a jeho kvalitná konštrukcia zaisťuje, že vaše zariadenie bude v bezpečí pred prebitím a skratom. Kábel je tiež navrhnutý tak, aby skrátil čas nabíjania, takže sa môžete rýchlejšie vrátiť k používaniu zariadenia.

4K rozlíšenie

Kábel podporuje rozlíšenie až 4K pri obnovovacej frekvencii 60 Hz, čím poskytuje plynulý a jasný obraz. Ak chcete využívať rozlíšenie 4K, port USB-C na pripojenom zariadení musí podporovať režim Display Alt alebo musí byť kompatibilný s Thunderbolt 3.

Vstavaný čip emark

Čip e-mark tiež pomáha zaistiť, že kábel je v súlade s normami USB-IF, takže si môžete byť istí, že jeho používanie je bezpečné. Čip e-mark navyše pomáha zaistiť, že kábel je schopný podporovať požiadavky na napájanie zariadenia, ku ktorému je pripojený, takže si môžete byť istí, že vaše zariadenie dostáva energiu, ktorú potrebuje.

Rýchle nabíjanie smartfónov OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo

Kábel podporuje rýchle nabíjanie pre smartfóny OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo. Je kompatibilný s technológiou Quick Charge 4.0 a podporuje rôzne spôsoby rýchleho nabíjania používané výrobcami, ako OPPO SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC. To umožňuje nabíjanie batérie až o 20 % rýchlejšie ako predchádzajúca verzia a poskytuje až 5 hodín používania už po 5 minútach nabíjania.

Rýchly prenos dát

USB 3.2 Gen 2 vám umožňuje prenášať dáta rýchlosťou 10 Gbps. V praxi to znamená, že môžete preniesť 4K film za pár sekúnd, rýchlo a jednoducho prenášať veľké súbory a nabíjať svoje zariadenia rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Rýchlosť prenosu dát 10 Gbps tiež uľahčuje pripojenie k externým úložným zariadeniam, čo vám umožňuje rýchly a efektívny prístup k veľkému množstvu dát.

Bezpečný

Hliníkové tienenie tiež pomáha znižovať elektromagnetické rušenie (EMI) a rádiofrekvenčné rušenie (RFI) z externých zdrojov, ktoré môže spôsobiť rušenie signálu. To pomáha zabezpečiť, aby bol signál čistý a bez rušenia.

Pohodlné používanie

Tento kábel má dĺžku 1 meter. Pohodlne sa používa v aute aj v dome.

Vlastnosti:

Prúd: 5 A

Výkon: 100 W

Dĺžka: 1 m

Konektory: USB-C na USB-C

Vlastnosti: 4K @ 60 Hz a 20 G bit/s

Podporuje rôzne spôsoby rýchleho nabíjania: Quick Charge 4.0, SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery, Thunderbolt 3, DisplayPort Alternate mode.
Podobné produkty

Názov Hodnota

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.