Garmin Forerunner 745 Neo Topic

Garmin Forerunner 745 Neo Topic
Cena: 253,00 € s DPH

na sklade Stav produktu: nové
Kód: 0000000116344
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?

Quatro


Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu


Špecifikácia Garmin Forerunner 745


Parametre Garmin Forerunner 745


Popis produktu


Hodinky Forerunner 745 sú ideálne pre športovcov a najmä triatlonistov. Bežecké hodinky GPS poskytujú predinštalované tréningové profily Garmin Coach a personalizované tréningové odporúčania na základe vašej aktuálnej úrovne kondície vrátane času na regeneráciu prostredníctvom funkcie Body Battery. Tešiť sa môžete na podrobné štatistiky a funkcie inteligentných hodiniek alebo možnosť synchronizovať hudbu priamo do hodiniek. Rovnako pohodlne môžete využívať bezkontaktné platby Garmin Pay. Ďalšou výhodou je perfektná výdrž batérie, ktorá pri počúvaní hudby a zapnutom režime GPS vydrží až 6 hodín. V režime inteligentných hodiniek vydrží batéria celý týždeň. Výhodou je aj odolnosť, kompaktné rozmery a nízka hmotnosť. Hodinky sú vhodné do náročného terénu aj na dlhé a nerušené plávanie v bazéne



Garmin Forerunner 745


Športové funkcie

Ak ste srdcom športovec, oceníte integrované profily pre beh, cyklistiku, plávanie, triatlon a mnohé ďalšie športy. Ďalšou výhodou je, že môžete ľubovoľne prepínať medzi rôznymi športmi, nielen počas tréningu. Všetko pomocou jediného tlačidla.
Športové funkcie


Snímač srdcovej frekvencie

Snímač srdcovej frekvencie

Monitorovanie srdcovej frekvencie na zápästí vám umožní prispôsobiť si tréning a vyťažiť z neho maximum. Samozrejme, k dispozícii sú aj pokročilé upozornenia a ďalšie praktické funkcie.


Pulzný oxymeter

Senzor na zápästí monitoruje úroveň saturácie krvi kyslíkom. Získate tak zaujímavé informácie - napríklad ako dobre spíte alebo ako dobre sa vaše telo vyrovnáva s vyššou nadmorskou výškou.
Pulzný oxymeter


Aplikácia Garmin Connect

Aplikácia Garmin Connect

Vďaka aplikácii si môžete pohodlne vytvoriť zoznam svojich obľúbených trás, na ktorých radi športujete. Môžete tiež vyskúšať platformy Komoot alebo Strava a potom ich jednoducho synchronizovať s hodinkami.


Bezpečnostné funkcie

Ak hodinky vyhodnotia, že mohlo dôjsť k nehode alebo že sa nachádzate v nebezpečnej situácii, okamžite sa aktivuje funkcia detekcie pomoci a nehody a odošle informácie o vašej polohe všetkým núdzovým kontaktom v telefóne.
Bezpečnostné funkcie


Neustály prehľad vďaka oznámeniam


Neustály prehľad vďaka oznámeniam

Ak hodinky spárujete s kompatibilným mobilným telefónom, môžete priamo na hodinkách zobrazovať upozornenia na textové správy, e-maily a ďalšie upozornenia. Rýchle, pohodlné a prehľadné.


Názov Hodnota

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.