SCA BA50FC Alkohol tester SENCOR

Cena: 54,00 € s DPH

na sklade Kód: 0000000116340
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?


Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu


Špecifikácia Sencor SCA BA50FC


  • PRODUKT ROKU 2022 - TOP kategórie
  • PRODUKT ROKU 2021 - TOP kategórie
  • PRODUKT ROKU 2020 - TOP kategórie



Parametre Sencor SCA BA50FC


Popis produktu


Predíďte vysokým pokutám či dokonca odňatiu vodičského preukazu v dôsledku zistenia alkoholu vo vašej krvi. Tento alkohol tester disponuje profesionálnym nakalibrovaným elektrochemickým senzorom, ktorý je zárukou mimoriadne presného merania. Vyvarujete sa tým nepríjemnému prekvapeniu v podobe zvyškového alkoholu, ktorý lacné testery nemusia zachytiť. Nameraná hodnota sa zobrazí na prehľadnom dvojfarebnom LCD displeji. Pokiaľ prekročí povolený limit, prístroj vás upozorní zvukovým signálom. Celý proces potrvá iba niekoľko sekúnd. Po ukončení merania sa prístroj automaticky vyčistí. V pamäti alkohol testera zostáva uchovaných posledných 20 zaznamenaných hodnôt. O výmenu batérií si nemusíte robiť žiadne starosti – zariadenie pracuje na báze nabíjacieho akumulátora.


S presnosťou švajčiarskych hodiniek

Vopred nakalibrovaný elektrochemický senzor zaistí mimoriadne presné meranie (s maximálnou odchýlkou do 0,08‰ BAC). V porovnaní s lacnými prístrojmi využívajúcimi polovodičový snímač vás tak neprekvapí ani to najmenšie množstvo zvyškového alkoholu. Prístroj dokáže zachytiť od 0 do 4 ‰ BAC, čo pre bežnú potrebu nanajvýš postačuje.
S presnosťou švajčiarskych hodiniek


Bleskurýchle meranie

Bleskurýchle meranie

Prístroj zistí prítomnosť alkoholu vo vašej krvi už v priebehu 5 až 7 sekúnd. Nameraná hodnota sa okamžite zobrazí na výborne čitateľnom podsvietenom LCD displeji. Pokiaľ je príliš vysoká, tester vás upozorní zmenou farby displeja a zvukovým signálom. V pamäti uchováva posledných 20 zaznamenaných meraní.


Praktické nabíjanie

Nemusíte kupovať náhradné batérie. Tento alkohol tester jednoducho nabijete prostredníctvom USB kábla. Ikonka v rohu displeja vás informuje o aktuálnom stave batérie. Ďalšou výhodou zariadenia je funkcia automatického samočistenia. V balení testera sa okrem spomínaného USB kábla nachádzajú aj dva rezervné náustky.


Praktické nabíjanie


Názov Hodnota

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.