Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - S/M

Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - S/M
Cena: 829,00 € s DPH

na sklade Stav produktu: nové
Kód: 0000000115680
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?

Quatro


Doprava v SR zdarma

Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu

K tomuto produktu si zakúpte nasledovné príslušenstvo:


Špecifikácia Apple Watch Ultra 49mm


Parametre Apple Watch Ultra 49mm


Popis produktu


Robustné titánové puzdro, vodotesnosť do 100 metrov, odolnosť voči prachu a korózii, nízka hmotnosť, zafírové sklo, výdrž batérie až 36 hodín, presné dvojfrekvenčné GPS a prepracovaný dizajn. To je stručný prehľad najdôležitejších funkcií hodiniek Apple Watch Ultra. Tieto športové hodinky vás ľahko prenesú kamkoľvek. Zväčšená digitálna korunka a zvýšené bočné tlačidlo uľahčujú používanie, aj keď máte na rukách rukavice. Superjasný displej Retina sa skvele číta aj na priamom slnečnom svetle. Väčší displej vám tiež poskytuje viac priestoru na zobrazenie ciferníka s mnohými praktickými údajmi a indikátormi tréningu. Naviac môžete číselník Wayfinder ľahko prepnúť na kompas s nočným režimom a kontrastným zobrazením.


Apple Watch Ultra 49mm


Jednoduché ovládanie

Jednoduché ovládanie

Nové akčné tlačidlo umožňuje ovládať hodinky dotykom. Jeho funkcie si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a nastaviť ho na spustenie ponoru, cvičenie, označenie bodov trasy alebo spustenie funkcie Návrat.


Veľká výdrž batérie

Pri bežnom používaní vydrží batéria hodiniek až 36 hodín. V režime nízkej spotreby až 60 hodín. Neváhajte a vydajte sa na triatlon alebo len tak s batohom na chrbte mimo civilizácie.
Veľká výdrž batérie


Posuňte svoje limity

Posuňte svoje limity

Užite si šport na maximum. Hodinky ponúkajú cenné informácie, ako je srdcová frekvencia, indikátor záťaže, dĺžka kroku, kontakt so zemou a vertikálna oscilácia. Neváhajte použiť tlačidlo Akcia a vytvoriť si vlastné cvičenie.


Mimoriadne presná GPS

Sofistikovaný algoritmus zabezpečuje presnú GPS aj v hustej mestskej zástavbe. Dvojfrekvenčný navigačný systém využíva súčinnosť cestných, terénnych a cyklistických trás na najlepšiu identifikáciu danej lokality. Moderná je aj komunikácia so satelitmi a príjem signálu.
Mimoriadne presná GPS


Užite si dobrodružstvo

Užite si dobrodružstvo

Náročný terén, vysoká nadmorská výška, extrémne teploty - nič z toho nie je pre hodinky Ultra problém. Spoľahnúť sa môžete aj na aplikáciu Compass, ktorá má grafiku a inovatívne funkcie prispôsobené na ešte jednoduchšiu navigáciu. Môžete si zobraziť nielen smer a orientáciu, ale aj sklon Prejdite do hĺbky nadmorskú výšku.


Prejdite do hĺbky

Aplikácia Oceanic+ ponúka jednoduché ovládanie, kľúčové funkcie, údaje o miestných podmienkách, príliv a odliv, viditeľnosť, teplotu vody a limity dekompresie. Je vhodný na rekreačné potápanie aj freediving do hĺbky 40 metrov.


Prejdite do hĺbky


Názov Hodnota

Držiak do auta

Cena služby s DPH
0,00 €

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.