SONY PlayStation 5 Digital Edition

SONY PlayStation 5 Digital Edition
Pôvodná cena: 710,00 €
Cena: 448,00 € s DPH

Ušetríte: 262,00 €

na sklade   SK/CZ distribúcia
Stav produktu: nové
Kód: 00000001156204
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?

Quatro


Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu


Popis produktu


Vo vnútri novej hernej konzoly sa nachádza ultrarýchly SSD disk, ktorý umožňuje dáta čítať a zapisovať doposiaľ nevídanou rýchlosťou. PS5 disponuje technológiami, ktoré umožňujú hrať hry v rozlíšení 4K alebo pri frekvencii až 120 snímok za sekundu. Zariadenie podporuje technológiu Ray Tracing, ktorá vďaka revolučnému spracovaniu tieňov, odrazov a lúčov svetla posúva grafiku hier na novú úroveň. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita hier z predchádzajúcej generácie konzol, takže si na novej konzole môžete zahrať aj staršie hry. Súprava pre VR je kompatibilná aj s touto konzolou, takže nemusíte kupovať žiadne ďalšie zariadenia.


Výkon na novej úrovni

Vďaka novej hardvérovej výbave konzola umožňuje hrať v rozlíšení 4K alebo až pri 120 snímkach za sekundu. Inovatívna technológia Ray Tracing sa stará o nový spôsob vykresľovania svetelných lúčov a ich odraz od okolitých objektov. Herný svet preto pôsobí oveľa realistickejšie, dynamickejšie a živšie. O realistické a živé farby sa stará technológia HDR a vy si môžete naplno užívať maximálny herný zážitok.


Výkon na novej úrovni



Nový ovládač DualSense

Inovatívnym spôsobom bol zmenený herný ovládač pre konzolu PS5. Okrem dizajnového prepracovania sa dočkal novej hmatovej odozvy, adaptívnych spúští a po novom aj vstavaného mikrofónu. Vďaka technológii hmatovej odozvy budete pomocou ovládača lepšie vnímať všetko, čo sa deje v hre, a adaptívne spúšte vás budú premenlivou intenzitou upozorňovať na vaše akcie. Samozrejmosťou je vstavaná batéria, konektor na pripojenie slúchadiel, port USB Type-C, vstavaný reproduktor a upravené senzory pohybu.
Nový ovládač DualSense


Exkluzívny obsah pre PlayStation

Vďaka zaisteniu spätnej kompatibility nemusíte odkladať vaše obľúbené PS4 hry. Naopak môžete si ich užiť v kvalitnejšom podaní vďaka lepšiemu hardvérovému vybaveniu nového PS5. Spoločnosť PlayStation udržiava exkluzívnu spoluprácu s množstvom špičkových vývojárov hier, vďaka čomu sú niektoré hry vydávané prednostne, alebo dokonca len exkluzívne, na platforme Playstation.
Exkluzívny obsah pre PlayStation


Digital Edition

Vzhľadom k rastúcej obľube internetového obchodu PS Store sa spoločnosť Sony rozhodla vydať hernú konzolu aj v edícii Digital, ktorá nedisponuje Blu-ray mechanikou. Hry môže používateľ inštalovať iba z oficiálneho online obchodu prostredníctvom svojho internetového pripojenia. Absencia mechaniky však nemá vplyv na žiadne ďalšie vlastnosti konzoly, preto sa nemusíte obávať nižšieho výkonu ani žiadnych ďalších obmedzení.


Názov Hodnota

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.