Router TP-Link Archer MR200 4G/LTE (Archer MR200)

Router TP-Link Archer MR200 4G/LTE (Archer MR200)
Cena: 77,00 € s DPH

na sklade Kód: 00000001156176
Záruka: 2 roky
Dostupnosť: skladom ?


Doručenie do 24 hodín

Doručenie do 24 hodín Po-Pi, platí pre tovar skladom, objednaný do 13:00 hod.

Tovar skladom

Tovar skladom je u nás naozaj skladom ihneď k odoslaniu

Overený zákazníkmi

Viac ako 1400 recenzií a viac ako 20 rokov na trhu


Hoci sa nám to nemusí páčiť, káblové pripojenie k internetu pomaly, ale iste vychádza z módy a nahradzuje sa bezdrôtovými prístupmi s využitím tzv. routerov a Wi-Fi modulov, s ktorými sa dnes bežne stretneme už aj v tej najzapadnutejšej krčmičke ako súčasť bezplatných zákazníckych služieb. Router TP-Link MR200 WiFi AC750 4G LTE oceníte pre svoje univerzálne vlastnosti, vďaka čomu ho uplatníte na širokú škálu činností. Napríklad úplne netypické streamovanie zo širokopásmovej mobilnej siete až 150 MB/s rýchlosťou.


Zázemie pre podnikateľov i herných fajnšmekrov


Čo vám router TP-Link MR200 môže ponúknuť? Prvotriednu technológiu, spracovanie a päť výkonných antén (tri interné, dve externé), ktoré sú prísľubom stabilného bezdrôtového pripojenia a veľmi solídneho pokrytia. Jeho jedinečnosť na seba nenechá dlho čakať. Môžete sa tešiť na dve simultánne bezdrôtové siete v pásme 2,4 a 5 GHz a dokáže zdieľať dokonca aj širokopásmovú mobilnú LTE sieť, poskytujúcu mnohé prekvapenia. Sprevádzkujete ju neuveriteľne jednoducho. Jednoduchým vložením SIM karty.

Router s prístupom k mobilnej sieti.


A parametre? 


Vychádzajú v ústrety ako bežným činnostiam v podobe vyhľadávania informácií na webových stránkach alebo e-mailovej korešpondencie, tak s činnosťami náročnejšími na šírku pásma. Prajete si sledovať filmy na verejne zdieľaných multimediálnych platformách? Nie je problém. Chcete skajpovať s priateľmi z opačného konca sveta? Neváhajte. Komfortné podmienky máte k dispozícii aj pri hraní online hier. Základné pásmo 2,4 GHz uháňa rýchlosťou 300 MB/s, nadupanejšie 5 GHz pásmo až 433 MB/s.



Router TP-Link Archer MR200 4G/LTE





Nastavenie jedna dve


Intuitívnosť na prvom mieste. Profesionalita modelu TP-Link MR200 neznamená, že vás čaká zdĺhavé a ťažké štúdium návodu na použitie. Všetko vykonáte rýchlo pomocou jednoduchého užívateľského rozhrania. Chcete do podnikovej či domácej siete pridať akékoľvek nové zariadenie typu telefón, tablet alebo notebook? Zariadenie disponuje povestným WPS tlačidlom, ktoré ho po stlačení ihneď do siete integruje. Bez potreby zadávať heslo alebo riešiť otázku kompatibility. Je len potrebné dbať na to, aby ste do siete nezahrnuli aj nevítaného suseda. Základné nastavenie je intuitívne vo všetkých ohľadoch. Mobilné širokopásmové LTE pripojenie sprevádzkujete jednoducho vložením SIM karty, čím sa úspešne vyhnete akejkoľvek nutnosti konfigurácie. Nie je vám pojem multitaskingu cudzí a neznášate, keď vás v plynulej pracovnej prevádzke začnú obmedzovať nedostatočné schopnosti dátového prúdu? Softvérová vychytávka Quality of Service (QoS) vám ponúkne pomoc s optimalizáciou svojej siete podľa aktuálnych potrieb a zabezpečí, aby sa navzájom neobmedzovali.




 


S rešpektom k súkromiu a bezpečnosti


Využívate TP-Link MR200 v rámci firemného prostredia? Potom sa pravdepodobne nevyhnete zdieľaniu siete s ďalšími používateľmi. Chcete mať kontrolu nad prístupom k citlivým informáciám, alebo regulovať oprávnenie každého z používateľov zvlášť? Neváhajte využiť sieť pre hostí. Sprostredkuje pripojenie aj bez toho, aby ste museli zdieľať svoje osobné heslo alebo sieťové prostriedky. Podpora protokolu IPv6 ide navyše ruka v ruke s novou generáciou internetu, predznamenávajúcu rad nových služieb a užívateľských vylepšení. Zabezpečenie sa odohráva v podobe brány firewall alebo filter MAC adries. Kým firewall ochráni vaše zariadenie pred škodlivým softvérom a do určitej miery tak plní úlohu antivírusového programu, filter MAC adries minimalizuje riziko neoprávneného prístupu k informáciám. Ak máte doma malé deti, oceníte funkciu rodičovskej kontroly. S ňou nielen získavate pokročilé riadenie prístupu k webovým stránkam, ale aj reguláciu času stráveného online. Budete tak mať o všetkom prehľad.



Router TP-Link Archer MR200 4G/LTE





 


Nielen bezdrôtové prepojenie


TP-Link MR200 nemusíte využívať len ako bezdrôtové zariadenie. Pretože disponuje tromi LAN konektormi a jedným WAN/LAN portom, môžete zvoliť i kombinované varianty vrátane káblového/optického prepojenia s tradičnými ADSL modemami. Samozrejmosťou je široká kompatibilita s operačnými systémami Windows, Mac OS, NetWare UNIX a Linux alebo podrobný prehľad o dostupných sieťových službách vrátane intenzity signálu zásluhou siedmich LED indikátorov. Súčasťou balenia je napájací zdroj, ethernet kábel, sprievodca inštaláciou a micro/nano SIM adaptér.



TP-Link Archer MR200 4G/LTE




Názov Hodnota

Prevádzkovateľ e-shopu

Cinema, s.r.o.
Makovického 8, Žilina
+421 911 967 754
info@vasmobil.sk
Po-Pi: 09:00 - 16:30
So: zatvorené
Facebook

Nákup na splátky

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

Ako postupovať pri kúpe tovaru cez Spotrebiteľský úver Cetelem ON-LINE

Bezpečný nákup

Tento e-shop je certifikovaný.